96999x bekeken sinds 21 september 2012
Gastenboek

Gastenboek

Organisatie Norhalne Cup schreef

Nørhalne Cup 2017

Het ENIGE INTERNATIONALE jeugdtoernooi waarbij je MINIMAAL 7 !! wedstrijden speelt

• De Nørhalne Cup wordt in 2017 alweer voor de 34e maal georganiseerd, traditioneel in de periode van de Hemelvaartvakantie. Dit is van donderdag 25 mei tot en met zaterdag 27 mei 2017
• Het worden drie dagen volgepakt met voetbal, 7 wedstrijden voor elk team met poulewedstrijden, kruisfinales en finalewedstrijden
• Het toernooi is voor zowel jongens als meisjes teams, bij alle categorieën is een groot internationaal deelnemersveld
• De Nørhalne Cup bestaat uit drie niveaus, Het Elitetoernooi is het sterkst, alle andere categorieën zijn onderverdeeld in niveau A of B categorie (waarbij niveau A iets sterker is)
• Het toernooi verwelkomt 475 teams uit heel Europa, gemiddeld 15 tot 18 verschillende nationaliteiten zijn aanwezig op de Nørhalne Cup
• Er zijn mooie bekers voor de winnaars en verliezend finalisten met mooie gouden en zilveren medailles voor alle spelers en begeleiders. Verder krijgen alle deelnemende teams een mooie beker en alle deelnemers krijgen een mooie Nørhalne Cup herinnering
De Nørhalne Cup is het ideale toernooi voor uw vereniging om met meerdere teams deel te nemen, dit omdat we een groot aanbod aan leeftijdscategorieën hebben in alle niveaus.

Deelnemende teams zijn vanaf woensdag 24 mei 2017 welkom in Nørhalne vanaf 17.00 uur en dienen op zondag 28 mei 2017 om 10.00 uur weer de accommodatie verlaten te hebben. De wedstrijden worden gespeeld van donderdag 25 tot zaterdagmiddag 27 mei 2017.

Op de Nørhalne Cup ligt de totale focus op het voetbal zelf, hierdoor wordt er gegarandeerd 7 wedstrijden gespeeld op uitstekende kunst- of grasvelden tegen verschillende nationaliteiten

Vraag de mooie kleurenfolder aan op www.norhalne-cup.nl en doe ook mee aan het schitterendste voetbaltoernooi van Denemarken .........

LET OP alleen voor teams welke inschrijven via ”Ditismijnteam” geld de aanbieding dat als u voor 1 november 2017 inschrijft en de eerste aanbetaling hebt gedaan, dat de 16e deelnemer een gratis deelnemerskaart van ons krijgt. Om hiervan gebruik te maken dient u bij uw inschrijving aan te geven dat u inschrijft via ”Ditismijnteam” !!

Wilt u geen advertenties van ons meer ontvangen stuur dan even een mail naar info@norhalne-cup.nl en dan brengen we dit in orde voor u.
20 september 2016 | 20:54

Leon schreef

Het wedstrijdverslag van Ter Leede F1 - Rijnvogels F1 met video
http://terleede.nl/nl/verslagen/item/1441/ter_leede_f1_-_rijnvogels_f1_02052015
08 mei 2015 | 09:40

Jaco schreef

Hoi Huub, ziet er allemaal leuk uit...beetje te vroeg in de ochtend genomen.(betreft de hang oogjes)
Maar ben reuze benieuwd naar de verslagen.
ps Bij Michel staat het geen van zijn andere zoon?
Maar erg leuk dat je dit doet!!!!!!
15 september 2014 | 21:43

Organisatie Norhalne Cup schreef

Beste voetballers

Surfend op internet kwam ik ook op jullie mooie site terecht en zag dat jullie en actief team hebben.

Bij deze wil ik jullie dan ook graag uitnodigen voor de Norhalne Cup 2013 in Denemarken.

In 2013 viert de Norhalne Cup een klein feestje, het toernooi wordt namelijk dan alweer voor de 30e !!!! maal georganiseerd. Het komend jaar ook weer
traditioneel in de periode van Hemelvaart, van donderdag 9 mei tot en met zondag 12 mei 2013.

De Nørhalne Cup 2013 hoopt rond de 500 teams uit 14 tot 16 verschillende landen (vanuit heel Europa en zelfs Afrika te verwelkomen. Afgelopen jaar waren er teams uit o.a.
Brazilie, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Ierland, Litouwen, Nederland, Noorwegen, Oekraine, Polen, Rusland, Slowakije, Tsjechische Republiek, Zweden en Zwitserland.

Op de Norhalne Cup is voetbal het belangrijkste en daarom speelt ieder team tenminste 7 wedstrijden op echte grasvelden .

Alle clubs en teams kunnen deelnemen aan de Norhalne Cup, sommige categorieen zijn onderverdeeld in niveau A of B waarbij de wat sterkere teams het beste kunnen uitkomen op niveau A. Op deze manier is het voor iedereen, ongeacht of je nou een 1e team bent of een 6e team, leuk om aan dit toernooi deel te nemen.

Kijk voor meer info op www.norhalne-cup.nl en bestel de hele mooie kleurenfolder met alle informatie over het schitterendste jeugdvoetbaltoernooi van Denemarken.

Hopelijk tot ziens op de Norhalne Cup 2013 ...............
18 december 2012 | 04:20

Arie van Duijn schreef

Heel leuk zo'n eigen website, kunnen we de verrichtingen van onze kleinzoon Ruben volgen. Goed jullie best blijven doen dan komen de punten vanzelf!!
28 september 2012 | 17:09

Schrijf in ons gastenboek

Naam:   *

Bold Underline Italic Striketrough Smileys
Preview: